Разом з колегами по громадській раді Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України долучаємось до підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів щодо актуальних загроз національної безпеки в екологічній сфері. Відкриті до співпраці за даним

Разом з колегами по громадській раді Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України долучаємось до підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів щодо актуальних загроз національної безпеки в екологічній сфері. Відкриті до співпраці за даним напрямом. Збір матеріалів триватиме до 01 березня.

Прохання надавати інформацію на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. в такому розрізі:

  1. Визначена загроза національній безпеці в екологічній сфері
  2. Суть та можливі наслідки
  3. Пропоновані шляхи подолання (за наявністю, у тому числі можливі альтернативні варіанти).

При підготовці прохання врахувати напрямки діяльності РНБО України і зробити акцент на екологічних проблемах та загрозах, які є актуальними в особливий період (протягом війни + 3 місяця після війни).

Надані інформаційно-аналітичні матеріали будуть розглянути на робочій групі яка створена РНБО України в інтересах національної безпеки та відповідно до положень Указу Президента України від 30 листопада 1994 року № 709 «Про інформаційно-аналітичне забезпечення Президента України», статті 8 Закону України «Про Раду національної безпеки і оборони України».

Інтереси громадської ради у складі робочої групи представляє голова громадської ради і президент ВГО «Жива планета» - Світлана Берзіна.